POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Árajánlat kérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Visszahívást kérek Online ajánlatkérés

POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Sima vastagfalú PTFE tömlő fémszövettel

POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Leírás

Sima vastagfalú PTFE tömlő. Ideális megoldás az agresszív vegyi anyagokkal és / vagy szélsőséges hőmérséklettel és mozgással járó alkalmazásokhoz. A simafalú PTFE tömlő megfelel az autó-, élelmiszer- és vegyipar által megkövetelt legszigorúbb tisztasági előírásoknak. Alkalmas a hagyományos hidraulika tömlőcsatlakozókhoz.

Műszaki információk
Kívül AISI 304
Belül PTFE
Belső szín Fehér
Min. hőmérséklet -54 °C
Max. hőmérséklet +260 °C
Elektromosan vezető külső réteg R < 10⁶ Ω
Szabvány SAE J517 - 100R14
Legkisebb vásárolható mennyiség

1 folyóméter

Elérhető méretek

CikkszámTermék neveBelső átmérő (mm)Külső átmérő (mm)Üzemi nyomás (bar)Repesztési nyomás (bar)Hajlítási sugár (mm)Falvastagság (mm)Súly (kg/m)
PSH0005POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő6,49,71807209510,127Ajánlatkérés
PSH0007POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő9,512,816566016010,177Ajánlatkérés
PSH0010POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő12,716,412048021010,245Ajánlatkérés
PSH0012POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő1620,1883522701,10,332Ajánlatkérés
PSH0014POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő1923,5702803001,10,412Ajánlatkérés
PSH0005
Termék neve POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Belső átmérő (mm) 6,4
Külső átmérő (mm) 9,7
Üzemi nyomás (bar) 180
Repesztési nyomás (bar) 720
Hajlítási sugár (mm) 95
Falvastagság (mm) 1
Súly (kg/m) 0,127
Ajánlatkérés
PSH0007
Termék neve POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Belső átmérő (mm) 9,5
Külső átmérő (mm) 12,8
Üzemi nyomás (bar) 165
Repesztési nyomás (bar) 660
Hajlítási sugár (mm) 160
Falvastagság (mm) 1
Súly (kg/m) 0,177
Ajánlatkérés
PSH0010
Termék neve POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Belső átmérő (mm) 12,7
Külső átmérő (mm) 16,4
Üzemi nyomás (bar) 120
Repesztési nyomás (bar) 480
Hajlítási sugár (mm) 210
Falvastagság (mm) 1
Súly (kg/m) 0,245
Ajánlatkérés
PSH0012
Termék neve POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Belső átmérő (mm) 16
Külső átmérő (mm) 20,1
Üzemi nyomás (bar) 88
Repesztési nyomás (bar) 352
Hajlítási sugár (mm) 270
Falvastagság (mm) 1,1
Súly (kg/m) 0,332
Ajánlatkérés
PSH0014
Termék neve POLAR R14 vastagfalú Teflontömlő
Belső átmérő (mm) 19
Külső átmérő (mm) 23,5
Üzemi nyomás (bar) 70
Repesztési nyomás (bar) 280
Hajlítási sugár (mm) 300
Falvastagság (mm) 1,1
Súly (kg/m) 0,412
Ajánlatkérés

Kérje szerelvényekkel, készre szerelve a tömlőt!

VÁLASSZON TÖMLŐT

VÁLASSZON TÖMLŐT

Válassza ki a tömlőt a kívánt méretben a lenti táblázatból!

KÉRJE KÉSZRE SZERELVE

KÉRJE KÉSZRE SZERELVE

Az ajánlatkérés során adja meg a tömlő hosszát és jelölje be, hogy szerelve kéri a tömlőt!

SEGÍTÜNK SZERELVÉNYT VÁLASZTANI

SEGÍTÜNK SZERELVÉNYT VÁLASZTANI

Felvesszük önnel a kapcsolatot a követelmények egyeztetéséhez, a megfelelő szerelvények kiválasztásához!

Kapcsolódó termékkategóriák

Vegyszerálló tömlők

Vegyszertömlőink alkalmasak minden poláris oldószerhez és vegyi anyaghoz, például alkoholhoz, aldehidekhez, ketonokhoz, savakhoz és lúgokhoz. A tömlők belső rétege lehet EPDM, UPE, szilikon vagy PTFE. Nyomó és szívó-nyomó kivitelekben. Egyedileg csatlakozókkal szerelve is szállítjuk tömlőinket, melyhez műbizonylatot és nyomáspróba jegyzőkönyvet biztosítunk igény szerint.

Ventillációs és elszívó tömlők

Könnyített, vékony falú elszívó tömlőket kínálunk levegő, poros levegő, vegyi gázok és gőzök illetve kipufogógáz elszívására, akár extrém hőmérsékleten is. Elszívótömlőink elérhetőek vegyszerálló, lángálló, antisztatikus vagy élelmiszeripari kivitelekben is. Készítünk tömlőket PVC, neoprén, kopásálló műanyag, poliuretán, gumi és szilikon nyersanyagból is.

Üzemanyag- és olajtömlők

Olajtömlőink alkalmasak ásványi olaj és egyéb aromás szénhidrogének illetve üzemanyagok szállítására. Kiviteltől függően használhatóak nyomó vagy szívó-nyomó tömlőként, kívül hullámos, extrém flexibilis verzióban is. Tartályok és tartályautók töltésére és lefejtésére, illetve egyéb ipari felhasználásra.

Gyógyszeripari tömlők

Az EN 12115 szabvány szerint tervezett szívó- és szállítótömlő élelmiszerekhez, kozmetikai és gyógyszeripari termékekhez, vegyszerekhez és oldószerekhez, a vegyipar, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar és a kozmetikai ipar számára kínál megoldást.

Levegő tömlők

Az általunk forgalmazott levegő tömlők, préslégtömlők és kompresszor tömlők műanyag és gumi alapanyagúak, melyek felhasználhatók alacsony és közepes nyomású levegős rendszerekben. Tömlőinkben szöveterősítés biztosítja a nyomásállóságot. Levegő tömlőink között megtalálható olajálló, kopásálló és vegyszerálló kivitel is.

Fémtömlők

A hullámos falú nemesacél – AISI 316L – fémtömlők nemesacél – AISI 304 – szövetborítással folyékony és gáz halmazállapotú közegek szállítására alkalmasak. A nemesacél, kopás- és hőálló kapcsos tömlő magas hőmérsékletű közeg, mint például hamu, forró porok és granulátumok szállítására szolgál.

Műanyag tömlők

Egyrétegű műanyag tömlők kis nyomásra, vagy textillel, fémhálóval erősített többrétegű műanyag tömlők közepes nyomást igénylő feladatokra, például az élelmiszeripar, a vegyipar, illetve a légkezelés területére.

Többfunkciós és víztömlők

Műanyag és gumi alapanyagú víztömlőket és nyomótömlőket kínálunk alacsony és közepes nyomású rendszerekhez. Akár kezelt vízre, hűtővízre, oldószeres vagy szennyezett vízre is. Szívó- és nyomó tömlőink az ipar számos területén használhatóak, melyekhez széles választékban raktárkészletről kínálunk tömlőcsatlakozókat.

Kopásálló tömlők

Kopásálló gumiból készült tömlők, szilárd, koptató és abrazív közegek szállítására. Nyomó és szívó-nyomó tömlőink alkalmasak a legkülönfélébb közegekre, mint pl.: homok, kavics, cement, mészpor, granulátumok, porok, beton, zagy, habarcs vagy takarmány továbbítására.

Laposra feltekerhető tömlők

A laposra feltekerhető tömlők kis súlyuknak és kevés helyigényüknek köszönhetően közkedveltek a mezőgazdaságban és egyéb ipari felhasználási területeken. Alkalmasak víz, szennyvíz, olajos vagy vegyszeres víz szállítására, akár nagy igénybevétel mellett. Raktárról kínálunk tömlőinkhez csatlakozókat.

Szilikon- és gumitömlők

A gumi a jó kopás- és ütésállósággal, rugalmassággal és szakítószilárdsággal rendelkezik. A szilikontömlőket is számos területen keresik, például remekül beválik az élelmiszer-, gyógyszer- és gépipari alkalmazásokban.

Kompozit tömlők

Elérhető igény szerint külső illetve belső acélspirállal szerelve, mely készülhet, szén-, galvanizált vagy rozsdamentes acélból. Minden egyes szerelt kompozit tömlő nyomáspróbázva, egyedi nyomonkövetési számmal ellátva és műbizonylattal kerül leszállításra.

Forróvíz és gőztömlők

Forróvíz tömlők széles méret és színválasztékban. A tömlővezetékek a különböző színeknek köszönhetően könnyen megkülönböztethetőek, akár felhasználásuk, vagy a szállított közeg hőmérséklete alapján. Kínálatunkban szerepelnek alacsony és nagynyomású forróvíz tömlők élelmiszeripari minőségben is.

Élelmiszeripari tömlők

Az általunk forgalmazott élelmiszeripari tömlők EU 10/2011 és/vagy FDA minősítéssel rendelkeznek. Alapanyagtól függően tejtermékek, savak, lúgok, alkoholok, növényi vagy állati zsírok, élelmiszeripari porok és granulátumok szállítására alkalmasak, a vonatkozó higiéniai előírásoknak megfelelően.

Visszahívást kérek

Segítünk választani

Amennyiben bizonytalan a döntésében, vagy ipari tömlőkkel kapcsolatosan támogatásra van szüksége, adja meg adatait, és munkaidőben visszahívjuk.

Adatok

    Kapcsolat

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.