Szolgáltatások

Szolgáltatások

Teljes körű szolgáltatás az ipari tömlők világában

Egy komplex gyártási láncolatnak csak kis része a tömlő, ám meghibásodása esetén az értékes termelő berendezések leállásra kényszerülhetnek. Ezért ipari tömlőből is érdemes megkeresni az optimálist, ami tartós, megbízható megoldást nyújt. Széles kínálatra és sokéves tapasztalatra alapozva szállítjuk a cége rendszerébe illeszkedő megoldást, méretre vágva, szerelvényezve, nyomáspróba és vezetőképességi vizsgálat elvégzése után, akár egyedi jelöléssel ellátva.

Ma már szinte minden szállításra váró anyaghoz és munkakörnyezetbe van megfelelő tömlő, ebből a széles kínálatból segítünk megtalálni a megfelelőt. Ezért vásárlás előtt szaktanácsadást biztosítunk, sőt, ha még nem biztos a beszerzés hasznosságában, tömlőbérlés szolgáltatásunk keretein belül akár ki is próbálhatja.

Szaktanácsadás

Megbízhat sokéves tapasztalatunkban, segítünk megtalálni az adott feladathoz és körülményekhez megfelelő tömlőt.

Szerelvényezett tömlők gyártása

A megadott specifikáció szerint kiválasztjuk és a megfelelő szerelvényekkel a kívánt hosszra gyártjuk a tömlőt.

Nyomáspróbázás

A tervezett üzemi rendszernyomás másfélszeresének vetjük alá a szerelt tömlőt átadás előtt.

Tömlőjelölés

Igény esetén egyedi jelöléssel ellátva szállítjuk a tömlőt, mely így pontosan naplózható és visszakövethető a későbbiekben.

Kereskedelem

Továbbértékesítési célra, viszonteladói partnereink számára is teljes körű kiszolgálást, komplex fém és teflon tömlőket kínálunk.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.