Kapcsolat

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A STAMPED tömlő kiválasztási útmutatónk segítségével pontos leírást és paramétereket adhat meg nekünk, így szakértőink gyors segítséget tudnak nyújtani Önnek. A részletes leíráshoz képet is csatolhat, ezéltal a megfelelő tömlő kiválasztásakor nem csak a szükséges terméket, hanem az alkalmazást és a környezetet is figyelembe tudjuk venni.

Ha még nem tudja, pontosan milyen tömlőre van szüksége, kollégáink szaktanácsadás keretein belül segítenek megtalálni a legoptimálisabb megoldást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, árajánlatot kérne, szakmai vagy üzleti kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Keressen minket telefonon, e-mailben vagy akár az űrlap kitöltésével, és mi minél hamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltésével a nap 24 órájában elküldheti számunkra kérdését, ajánlatot kérhet, valamint megoszthatja velünk észrevételeit, tapasztalatait.

 

Kitöltés során kérjük törekedjen a minél részletesebb és pontosabb megfogalmazásra, melyhez segítséget nyújthat a STAMPED tömlőválasztási útmutatónk. Így szakembereink felkészülten, pontos válasszal szolgálhatnak.

 

Az űrlap beküldését követően munkatársaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

  Elérhetőségek

  Telefonszám

  +36-70/883-8313

  +36-70/883-8301

  +36-46/542-241

  E-mail

  info@izoflex.hu

  Székhely

  3533 Miskolc, Fürdő u. 15.

  Céginformációk

  Cégnév

  IZOFLEX Tömlők és Csatlakozók Kft.

  Adószám

  26341668-2-05

  Cégjegyzékszám

  05-09-030863