Kereskedőknek

Kereskedőknek

Szerelvényezett ipari tömlők kereskedőknek

Viszonteladó partnereinknek magas értékkategóriában kínálunk egyedi igényeiknek megfelelő tömlőket. Ipari alkalmazásra tervezett fém és PTFE (Teflon) tömlőink megfelelnek a tisztasági, hő- és nyomásállósági, valamit vegyszerállósági feltételeknek egyaránt. Magas minőségük azonban megfelelő szerelvényezéssel biztosít kiemelkedő teljesítményt.

Akár csak ipari ügyfeleinknek, kereskedő partnereinknek, illetve nemzetközi értékesítésre is teljeskörű szolgáltatással biztosítjuk tömlőinket. Igény szerint készre szerelt, nyomáspróbázott, műbizonylatos és egyedi jelöléssel ellátott tömlőket kínálunk.

Kereskedőknek ajánljuk

Ipari tömlőinket szöveterősítésessel, spirálerősítéssel vagy anélkül kínáljuk, attól függően, hogy vákuumra vagy nyomásra fogják használni. Ez teszi őket kiemelkedően tartós és időtálló megoldássá.

Nemesacél fémszövettel ellátott hullámos falú fémtömlő

Nemesacél fémszövettel ellátott hullámos falú fémtömlő

Nemesacél fémszövettel ellátott hullámos falú fémtömlőnk kiválóan alkalmas gázok, vegyszerek, granulátumok valamint koptató anyagok szállításásra. Alkalmazásval az anyagok szállítására széles hőmérséklet tartományban (-270°C; +700 °C) van lehetőség.

Teflontömlők egyedi igények szerint

Teflontömlők egyedi igények szerint

Az extrudált PTFE (Teflon) tömlőink tapadásmentes felülettel és alacsony súrlódási tényezővel számos ipari felhasználásra alkalmasak. A tömlő falát a csatlakozón átvezetve és a tömítőfelületre kihajtva tökéletes tisztaságú és vegyszerállóságú átfolyást kapunk, megvédve ezzel a csatlakozókat az agresszív közegektől.

Kapcsolódó szolgáltatások

Szerelvényezett tömlők gyártása

A megadott specifikáció szerint kiválasztjuk és a megfelelő szerelvényekkel a kívánt hosszra gyártjuk a tömlőt.

Nyomáspróbázás

A tervezett üzemi rendszernyomás másfélszeresének vetjük alá a szerelt tömlőt átadás előtt.

Tömlőjelölés

Igény esetén egyedi jelöléssel ellátva szállítjuk a tömlőt, mely így pontosan naplózható és visszakövethető a későbbiekben.

Szaktanácsadás

Megbízhat sokéves tapasztalatunkban, segítünk megtalálni az adott feladathoz és körülményekhez megfelelő tömlőt.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.