Kereskedelem

Kereskedelem

Speciális ipari tömlők kereskedelme

Viszonteladó partnereink számára speciális, szerelt ipari tömlőket ajánlunk, elsősorban a komplexebb termékek esetében. Ezek a fém és PTFE, azaz teflon tömlők a legmagasabb tisztasági, vegyszerállósági, illetve hő- és nyomásállósági feltételeknek is megfelelnek, de mindez csak akkor hasznosul, ha megfelelő minőségű a szerelvényezés is.

Továbbértékesítési célra, kereskedő partnereinknek hasonló teljes körű kiszolgálást biztosítunk, mint ipari vevőinknek, azaz készre szerelt, nyomáspróbázott, műbizonylatos tömlőket ajánlunk, akár egyedi jelöléssel.

Hogyan dolgozunk?

Segítünk választani

Segítünk választani

A tömlők kínálata folyamatosan bővül, szakértő segítségünkkel azonban minden körülményhez megtalálhatja az optimális megoldást.

Készre szereljük

Készre szereljük

A helyszín és a körülmények ismeretében a specifikációnak megfelelő hosszra vágjuk a tömlőt és ellátjuk az illeszkedő szerelvényekkel.

Nyomáspróbázás, jelölés

Nyomáspróbázás, jelölés

A gyári bizonylat mellé igény esetén saját nyomáspróba és vezetőképességi bizonylatot is csatolunk.

Fém tömlők

A hullámos falú nemesacél tömlők, nemesacél szövetborítással folyékony és gáz halmazállapotú közegek szállítására alkalmasak. Nagyon alacsony és nagyon magas hőmérsékleten egyaránt használhatók, akár +700°C hőmérsékletű közeget is szállíthatnak.

Teflon tömlők

Az extrudált PTFE, azaz Teflon tömlő tapadásmentes felülettel és alacsony súrlódási tényezővel rendelkezik. A PTFE cső falát azonban a csatlakozón keresztül át kell vezetni és a tömítőfelületre kihajtani, hogy tökéletes tisztaságú és vegyszerállóságú átfolyást kapjunk.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.