Olajipar és petrolkémia

Olajipar és petrolkémia

Speciális olajipari tömlők

Az olajiparban első sorban folyékony szénhidrogének szállítására alkalmas tömlőket használnak. Az EU-ban az EN 1762 földgáz, folyékony propángázra vonatkozó szabvány, illetve az EN 12115 a robbanásbiztos, tűzveszélyes környezetben is használható szabvány alkalmazandó, amelyeknek az iparágban használt tömlőknek is gyakran meg kell felelniük. Erre a felhasználásra készült tömlőink esetében a biztonságra kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk. Kifejezetten ellenjavalljuk a szimpla menetes csatlakozók használatát, csak karimás csatlakozókat alkalmazunk. A tartályautókhoz pedig egyedi megoldásokat kínálunk.

Olaj és olajszármazékok szállítása

Az olajoknak, illetve a petrolkémiai anyagoknak csak a speciálisan olajipari alkalmazásra kifejlesztett gumik és műanyagok képesek tartósan ellenállni. Elsősorban a nitrillel megerősített gumitömlőket ajánljuk, hiszen a nitril kimagaslóan jó ellenállást mutat az olajokkal és üzemanyagokkal szemben.

Csepegésmentes csatlakozás

A megfelelő csatlakozások szintén nagyon fontos szerepet töltenek be az olajiparban és a petrolkémiai területeken, nélkülözhetetlen kiegészítői a tömlőrendszereknek. Alkalmazásuk a gyúlékony, veszélyes anyagok szállítása esetén elengedhetetlen.

Szigorú szabványok

Vevőink igényeinek megfelelően olyan termékeket szállítunk, amelyek megfelelnek az EU és a NATO által meghatározott szabványoknak. Ilyen szabványok a: EN 1762, EN 12115, STANAG 3756, MIL-C-27487.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kis Imre

general manager