Nyomáspróbázás

Nyomáspróbázás

Nyomáspróbázás után biztos lehet tömlőjében

Az ipari tömlő mindig egy komplex üzemi rendszer része, hibátlan működése tehát a folyamatos munka feltétele. Amennyiben alkatrészenként szerzi be és állítja össze tömlőit, az egyes gyártók nem tudnak felelősséget vállalni a szivárgásmentes működésért. Bízza ránk tömlője szerelését, nyomáspróbával igazoljuk, hogy a megvásárolt ipari tömlő teljesíti az elvárt nyomásállóságot.

Nyomáspróbázás esetén általános elvárás, hogy a tervezett üzemi nyomás másfélszeresét tűrje el a tömlő rendszer. Ezt mi levegővel és vízzel is ellenőrizhetjük, manométeres nyomáspróbázó tartály segítségével, majd a mérés jegyzőkönyvét a tömlővel átadjuk. Így a tömlő minőségbiztosított rendszerekbe is zökkenőmentesen beköthető.

Hogyan dolgozunk?

Segítünk választani

Segítünk választani

A tömlők kínálata folyamatosan bővül, szakértő segítségünkkel azonban minden körülményhez megtalálhatja az optimális megoldást.

Készre szereljük

Készre szereljük

A helyszín és a körülmények ismeretében a specifikációnak megfelelő hosszra vágjuk a tömlőt és ellátjuk az illeszkedő szerelvényekkel.

Nyomáspróbázás, jelölés

Nyomáspróbázás, jelölés

A gyári bizonylat mellé igény esetén saját nyomáspróba és vezetőképességi bizonylatot is csatolunk.

Vízzel és levegővel is tesztelünk

Ipari tömlő rendszerekben sokféle anyag szállítható, vízzel és levegővel történő nyomáspróbával azonban szinte minden kihívás szimulálható. Műhelyünk rendelkezik a megfelelő tömlőcsatlakozókkal, így szinte bármilyen csatlakozóval rendelkező tömlőn el tudjuk végezni a vizsgálatot.

Jegyzőkönyvet készítünk

A nyomáspróba bizonyítja a szerelvényezett tömlő hatékony működését, az így ellenőrzött termékekért felelősséget vállalunk. A nyomáspróba jegyzőkönyvét, mely tartalmazza a termék azonosítóját, a próbált nyomást és a próba időtartamát, minden esetben átadjuk.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kis Imre

general manager