Szerelvényezett tömlők gyártása

Szerelvényezett tömlők gyártása

Szerelvényezett tömlők gyártása egyedi igények szerint

Szerelvényezett tömlők gyártását vállaljul a legkülönfélébb ipari igényekre. Ma már számos szakterülethez létezik specializált, tehát arra a feladatra optimális tömlő, melyet nem csak önmagában, de méretre vágva és az Ön rendszeréhez illeszkedő szerelvényekkel szerelve szállítjuk.

Teljes körű szolgáltatásunk igénybevételével úgy építheti be új tömlőjét rendszerébe, hogy a szerelvényezés minden terhét és felelősségét átvállaljuk. Igény esetén a nyomáspróbát és a vezetőképességi vizsgálatokat is elvégezzük, melyekről bizonylatot csatolunk, sőt egyedi jelölést is kérhet tömlőjére.

Hogyan dolgozunk?

Segítünk választani

Segítünk választani

A tömlők kínálata folyamatosan bővül, szakértő segítségünkkel azonban minden körülményhez megtalálhatja az optimális megoldást.

Készre szereljük

Készre szereljük

A helyszín és a körülmények ismeretében a specifikációnak megfelelő hosszra vágjuk a tömlőt és ellátjuk az illeszkedő szerelvényekkel.

Nyomáspróbázás, jelölés

Nyomáspróbázás, jelölés

A gyári bizonylat mellé igény esetén saját nyomáspróba és vezetőképességi bizonylatot is csatolunk.

Felmérjük igényeit

Az tömlővel szemben támasztott követelmények – méret, hőmérséklet, felhasználás, anyag, nyomás, szerelvények és szállítás – ismeretében, akár helyszíni kiszállás nélkül, fotók vagy helyszínrajz alapján kiválasztjuk az optimális tömlőt és a megfelelő szerelvényeket.

Készre szereljük a tömlőt

Az előzetesen megismert üzemi körülményekhez kiválasztott tömlőt méretre vágjuk, és felszereljük rá a feladathoz, a vonatkozó szabványokhoz és a tömlővel összekötni kívánt berendezésekhez illeszkedő tömlőcsatlakozókat, bilincseket és kiegészítőket.

Pontos dokumentációt biztosítunk

Felelősséget vállalunk munkánkért. A kész tömlőket a tervezett rendszernyomás másfélszeresével próbázzuk, vizsgáljuk vezetőképességét, ezekről dokumentációt biztosítunk. Amennyiben munkaszervezése igényli, egyedi és tartós jelölést kap az elkészült tömlő.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kis Imre

general manager