Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás az optimális tömlő választás első lépése

Tömlő specialista munkatársaink mögött sok éves tapasztalat áll, ezért minden problémára találnak megoldást. Fotók és helyszínrajz alapján, a műszaki paraméterek ismeretében, helyszíni kiszállás nélkül is pontos ajánlatot tudunk tenni. A rosszul megválasztott tömlő, vagy szerelvényei komoly károkat okozhatnak. Túlméretezni viszont gazdaságtalan, ezért beszerzés előtt fontos alaposan felmérni, milyen tömlő felelne meg leginkább az adott feladatnak!

Egy meghibásodás következménye, a termelés leállásán és az anyagi veszteségen túl sok iparágban környezetszennyezés, vagy akár személyi sérülés is lehet. Amennyiben már megtörtént a baj, akár 24 óra alatt javaslatot teszünk a probléma megoldására, és ha raktáron van a szükséges tömlő vagy szerelvény, azonnal szállítjuk.

Hogyan dolgozunk?

Segítünk választani

Segítünk választani

A tömlők kínálata folyamatosan bővül, szakértő segítségünkkel azonban minden körülményhez megtalálhatja az optimális megoldást.

Készre szereljük

Készre szereljük

A helyszín és a körülmények ismeretében a specifikációnak megfelelő hosszra vágjuk a tömlőt és ellátjuk az illeszkedő szerelvényekkel.

Nyomáspróbázás, jelölés

Nyomáspróbázás, jelölés

A gyári bizonylat mellé igény esetén saját nyomáspróba és vezetőképességi bizonylatot is csatolunk.

Gyors segítség

Meghibásodott tömlője helyett újat javaslunk akár 24 óra alatt, abban az esetben is, ha nem tőlünk vásárolta. Amennyiben raktáron van a megfelelő tömlő és a szükséges szerelvények, azonnal készre szereljük és kiszállítjuk a cseredarabot, hogy minél hamarabb helyreállíthassák a megakadt munkafolyamatokat.

Különleges felhasználási területek

A technológia fejlődésének köszönhetően sok újszerű megoldás jelenik meg a piacon évről évre. Nagy tisztaságú, vagy jelentős nyomás- és hőterhelés elviselésére képes tömlők is elérhetők már. Mielőtt azonban jelentős költségekbe verné magát, segítünk áttekinteni, milyen tömlők adhatnak választ az üzemi környezet által támasztott műszaki feladatra.

Helyszíni szemle nélkül

A tömlő választáshoz sok paraméter ismerete szükséges. De ha megadja a munkafolyamat és a szállítani tervezett anyag műszaki és kémiai paramétereit, illetve fotót, vagy műszaki rajzot küld a helyszínről, akkor helyszíni kiszállás nélkül is fel tudjuk mérni a követelményeket, és megtervezzük a cége számára optimális tömlőrendszert.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.