Alkalmazási területek

Alkalmazási területek

Szilárd, koptató anyagoktól magasnyomású levegő szállításig

Cégünk különböző ipari alkalmazásokhoz kínál egyedi tömlőket. Megoldásaink között megtalálhatóak mezőgazdasági, olajipari és petrolkémiai, vegyipari, élelmiszeripari, építőipari, valamint gyógyszeripari felhasználásra szánt termékek, amelyeket mindig a megadott folyamatokra választunk és alakítunk ki.

Magas minőségű tömlőket kínálunk, melyek kialakítástól függően alkalmasak lehetnek koptató anyagok, különböző folyadékok vagy levegő szállításra. Az adott feladathoz illő termék meghatározása során nagy a szerepe a tömlők és szerelvények anyagminőségének és kialakításának, ennek megfelelően fontos, hogy megfelelő szakértelemmel döntsük el, milyen terméket választunk az adott alkalmazásra.

Mezőgazdaság

Koptató anyagok szállítására, öntözésre és vízszivattyúzásra, valamint permetezésre alkalmas, többnyire vegyszerálló tömlők.

Olajipar és petrolkémia

Az előírt szabványok alapján gyártott tömlőket és a felhasználási területhez kialakított csatlakozókat kínálunk.

Vegyipar

A vegyipar számára a vegyszerállóság és az extrém felhasználási körülményekhez megfelelően kialakított terméket ajánljuk.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban a higiéniai előírások határozzák meg a tömlők és a csatlakozók felépítését.

Építőipar

A vízszivattyú tömlők mellett kopásálló tömlők és a robosztus szerelvények, mivel a strapabíróság az egyik fő szempont a koptató anyagok szállítása során.

Gyógyszeripar

Jellemzően nagy tisztaságú teflon és szilikon tömlők, mely anyagok alkalmazásával megfelelünk az EU, az FDA és az USP szabványoknak.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.