Tömlőjelölés

Tömlőjelölés

Egyedi azonosító jelölés tömlőire

Nagyobb üzemekben, ahol több hasonló tömlőt alkalmaznak (vagy csak ritkán szükséges azokat cserélni), praktikus megoldás a tömlők egyedi jelölése. A tömlő gyártási dátum feltűntetésével nyomon követhető a csere időszerűsége, egyedi azonosító számmal pedig könyvelhetővé, követhetővé válik egy-egy tömlő alkalmazási helye, a hozzá köthető események.

A tömlő jelölést korábban jellemzően beütő készlettel végezték, amivel egyszerű azonosító számsorokat lehet például hüvelyekbe ütni. Ma már inkább elektrolízises jelölést alkalmaznak a fém alkatrészeken, ezen túl azonban elérhető a vízhatlan, olajálló matrica is, melyre több karakter fér, és akár egyedi mintákkal is nyomtatható.

Hogyan dolgozunk?

Segítünk választani

Segítünk választani

A tömlők kínálata folyamatosan bővül, szakértő segítségünkkel azonban minden körülményhez megtalálhatja az optimális megoldást.

Készre szereljük

Készre szereljük

A helyszín és a körülmények ismeretében a specifikációnak megfelelő hosszra vágjuk a tömlőt és ellátjuk az illeszkedő szerelvényekkel.

Nyomáspróbázás, jelölés

Nyomáspróbázás, jelölés

A gyári bizonylat mellé igény esetén saját nyomáspróba és vezetőképességi bizonylatot is csatolunk.

Vízhatlan, olajálló, nyomtatott matrica

Az előre nyomtatott matrica tartalma teljesen személyre szabható, egyedi karaktert vagy akár cége logóját is fel lehet rá vinni. Elsősorban kompozit műanyag, gumi illetve szilikon tömlőkön alkalmazzuk, de igény esetén más felületekre is felvihető.

Elektrolízises jelölő

Nemes és horganyzott acél tömlőkön illetve alkatrészeken, például roppantó hüvelyen, gyűrűkön alkalmazható, tartós jelölési mód. Az alkatrészek mérete meghatározza a hasznos felületet, de az eredmény elegáns, lézergravírozáshoz hasonló, egyszínű jelölés.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kis Imre

general manager