PYXIS Kopásálló tömlő
Árajánlat kérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Visszahívást kérek Online ajánlatkérés

PYXIS Kopásálló tömlő

Galvanizált acél kapcsos tömlő

PYXIS Kopásálló tömlő
Leírás

Alkalmas gázok és szilárd anyagok szállítására, mint például porok és granulátumok. Elérhető nemesacél kivitelben is, a tömítések anyag a lehet gumi, pamut vagy üvegszál.

Műszaki információk
Kívül Galvanizált acél
Belül Galvanizált acél
Betét Pamut
Betétek száma 1
Max. hőmérséklet 120
Legkisebb vásárolható mennyiség

1 folyóméter

Elérhető méretek

CikkszámTermék neveBelső átmérő (mm)Külső átmérő (mm)Hajlítási sugár (mm)Tekercsméret (m)Súly (kg/m)
2100204PYXIS Kopásálló tömlő5055180100,81Ajánlatkérés
2100205PYXIS Kopásálló tömlő7581255101,25Ajánlatkérés
2100022PYXIS Kopásálló tömlő100107300101,98Ajánlatkérés
2100206PYXIS Kopásálló tömlő125132400102,45Ajánlatkérés
2100005PYXIS Kopásálló tömlő150159460103,29Ajánlatkérés
2100202PYXIS Kopásálló tömlő200211560105,22Ajánlatkérés
2100204
Termék neve PYXIS Kopásálló tömlő
Belső átmérő (mm) 50
Külső átmérő (mm) 55
Hajlítási sugár (mm) 180
Tekercsméret (m) 10
Súly (kg/m) 0,81
Ajánlatkérés
2100205
Termék neve PYXIS Kopásálló tömlő
Belső átmérő (mm) 75
Külső átmérő (mm) 81
Hajlítási sugár (mm) 255
Tekercsméret (m) 10
Súly (kg/m) 1,25
Ajánlatkérés
2100022
Termék neve PYXIS Kopásálló tömlő
Belső átmérő (mm) 100
Külső átmérő (mm) 107
Hajlítási sugár (mm) 300
Tekercsméret (m) 10
Súly (kg/m) 1,98
Ajánlatkérés
2100206
Termék neve PYXIS Kopásálló tömlő
Belső átmérő (mm) 125
Külső átmérő (mm) 132
Hajlítási sugár (mm) 400
Tekercsméret (m) 10
Súly (kg/m) 2,45
Ajánlatkérés
2100005
Termék neve PYXIS Kopásálló tömlő
Belső átmérő (mm) 150
Külső átmérő (mm) 159
Hajlítási sugár (mm) 460
Tekercsméret (m) 10
Súly (kg/m) 3,29
Ajánlatkérés
2100202
Termék neve PYXIS Kopásálló tömlő
Belső átmérő (mm) 200
Külső átmérő (mm) 211
Hajlítási sugár (mm) 560
Tekercsméret (m) 10
Súly (kg/m) 5,22
Ajánlatkérés

Kérje szerelvényekkel, készre szerelve a tömlőt!

VÁLASSZON TÖMLŐT

VÁLASSZON TÖMLŐT

Válassza ki a tömlőt a kívánt méretben a lenti táblázatból!

KÉRJE KÉSZRE SZERELVE

KÉRJE KÉSZRE SZERELVE

Az ajánlatkérés során adja meg a tömlő hosszát és jelölje be, hogy szerelve kéri a tömlőt!

SEGÍTÜNK SZERELVÉNYT VÁLASZTANI

SEGÍTÜNK SZERELVÉNYT VÁLASZTANI

Felvesszük önnel a kapcsolatot a követelmények egyeztetéséhez, a megfelelő szerelvények kiválasztásához!

Kapcsolódó termékkategóriák

Olaj- és üzemanyagtömlők

Olajtömlőink alkalmasak ásványi olaj és egyéb aromás szénhidrogének illetve üzemanyagok szállítására. Kiviteltől függően használhatóak nyomó vagy szívó-nyomó tömlőként, kívül hullámos, extrém flexibilis verzióban is. Tartályok és tartályautók töltésére és lefejtésére, illetve egyéb ipari felhasználásra.

Teflontömlők (PTFE)

Az extrudált PTFE, azaz Teflon tömlők tapadásmentes felülettel és alacsony súrlódási tényezővel rendelkeznek. Olaj- és víztaszító tulajdonságának köszönhetően a teflontömlők tisztítása könnyebb és alaposabb. Élelmiszeripari és gyógyszeripari szabványoknak is megfelelő (FDA, USP) verziókban is elérhető.

Ventillációs- és elszívótömlők

Könnyített, vékony falú elszívó tömlőket kínálunk levegő, poros levegő, vegyi gázok és gőzök illetve kipufogógáz elszívására, akár extrém hőmérsékleten is. Elszívótömlőink elérhetőek vegyszerálló, lángálló, antisztatikus vagy élelmiszeripari kivitelekben is. Készítünk tömlőket PVC, neoprén, kopásálló műanyag, poliuretán, gumi és szilikon nyersanyagból is.

Levegő tömlők

Az általunk forgalmazott levegő tömlők, préslégtömlők és kompresszor tömlők műanyag és gumi alapanyagúak, melyek felhasználhatók alacsony és közepes nyomású levegős rendszerekben. Tömlőinkben szöveterősítés biztosítja a nyomásállóságot. Levegő tömlőink között megtalálható olajálló, kopásálló és vegyszerálló kivitel is.

Gyógyszeripari tömlők

Az EN 12115 szabvány szerint tervezett szívó- és szállítótömlő élelmiszerekhez, kozmetikai és gyógyszeripari termékekhez, vegyszerekhez és oldószerekhez, a vegyipar, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar és a kozmetikai ipar számára kínál megoldást.

Laposra feltekerhető tömlők

A laposra feltekerhető tömlők kis súlyuknak és kevés helyigényüknek köszönhetően közkedveltek a mezőgazdaságban és egyéb ipari felhasználási területeken. Alkalmasak víz, szennyvíz, olajos vagy vegyszeres víz szállítására, akár nagy igénybevétel mellett. Raktárról kínálunk tömlőinkhez csatlakozókat.

Élelmiszeripari tömlők

Az általunk forgalmazott élelmiszeripari tömlők EU 10/2011 és/vagy FDA minősítéssel rendelkeznek. Alapanyagtól függően tejtermékek, savak, lúgok, alkoholok, növényi vagy állati zsírok, élelmiszeripari porok és granulátumok szállítására alkalmasak, a vonatkozó higiéniai előírásoknak megfelelően.

Többfunkciós és víztömlők

Műanyag és gumi alapanyagú víztömlőket és nyomótömlőket kínálunk alacsony és közepes nyomású rendszerekhez. Akár kezelt vízre, hűtővízre, oldószeres vagy szennyezett vízre is. Szívó- és nyomó tömlőink az ipar számos területén használhatóak, melyekhez széles választékban raktárkészletről kínálunk tömlőcsatlakozókat.

Fémtömlők

A hullámos falú nemesacél – AISI 316L – fémtömlők nemesacél – AISI 304 – szövetborítással folyékony és gáz halmazállapotú közegek szállítására alkalmasak. A nemesacél, kopás- és hőálló kapcsos tömlő magas hőmérsékletű közeg, mint például hamu, forró porok és granulátumok szállítására szolgál.

Kompozit tömlők

Elérhető igény szerint külső illetve belső acélspirállal szerelve, mely készülhet, szén-, galvanizált vagy rozsdamentes acélból. Minden egyes szerelt kompozit tömlő nyomáspróbázva, egyedi nyomonkövetési számmal ellátva és műbizonylattal kerül leszállításra.

Forróvíz és gőztömlők

Forróvíz tömlők széles méret és színválasztékban. A tömlővezetékek a különböző színeknek köszönhetően könnyen megkülönböztethetőek, akár felhasználásuk, vagy a szállított közeg hőmérséklete alapján. Kínálatunkban szerepelnek alacsony és nagynyomású forróvíz tömlők élelmiszeripari minőségben is.

Vegyszerálló tömlők

Vegyszertömlőink alkalmasak minden poláris oldószerhez és vegyi anyaghoz, például alkoholhoz, aldehidekhez, ketonokhoz, savakhoz és lúgokhoz. A tömlők belső rétege lehet EPDM, UPE, szilikon vagy PTFE. Nyomó és szívó-nyomó kivitelekben. Egyedileg csatlakozókkal szerelve is szállítjuk tömlőinket, melyhez műbizonylatot és nyomáspróba jegyzőkönyvet biztosítunk igény szerint.

Műanyag tömlők

Egyrétegű műanyag tömlők kis nyomásra, vagy textillel, fémhálóval erősített többrétegű műanyag tömlők közepes nyomást igénylő feladatokra, például az élelmiszeripar, a vegyipar, illetve a légkezelés területére.

Visszahívást kérek

Segítünk választani

Amennyiben bizonytalan a döntésében, vagy ipari tömlőkkel kapcsolatosan támogatásra van szüksége, adja meg adatait, és munkaidőben visszahívjuk.

Adatok

    Kapcsolat

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

    Kis Imre

    general manager