LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Árajánlat kérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Visszahívást kérek Online ajánlatkérés

LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Élelmiszeripari gumi szívó- nyomótömlő

LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Leírás

Kifejezetten tartályok és tartálykocsik töltésére és lefejtésére tervezték. Alkalmas folyékony élelmiszerek, tejtermékek szállítására. Sterilizálható gőzzel maximum +110°C-on 10 percig. Extrém flexibilis konstrukció, külső rétege kopás-, ózon- és öregedésálló.

Műszaki információk
Kívül NR/EPDM
Belül NR
Betét Szintetikus textil
Betétek száma 2
Külső szín Kék
Belső szín Fehér
Min. hőmérséklet -40 °C
Max. hőmérséklet +80 °C
Spirál Igen
Spirál anyaga Galvanizált acél
Szabvány FDA, 2004/1935 EC, 10/2011 EC, 2006/2003 EC
Legkisebb vásárolható mennyiség

1 folyóméter

Elérhető méretek

CikkszámTermék neveBelső átmérő (mm)Külső átmérő (mm)Üzemi nyomás (bar)Repesztési nyomás (bar)Hajlítási sugár (mm)Tekercsméret (m)Vákuum (bar)Súly (kg/m)
1511122LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő384810307661-0,90,64Ajánlatkérés
1511125LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő5161103010261-0,90,82Ajánlatkérés
1511126LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő6375103012661-0,91,26Ajánlatkérés
1511127LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő7688103022861-0,91,63Ajánlatkérés
1511122
Termék neve LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Belső átmérő (mm) 38
Külső átmérő (mm) 48
Üzemi nyomás (bar) 10
Repesztési nyomás (bar) 30
Hajlítási sugár (mm) 76
Tekercsméret (m) 61
Vákuum (bar) -0,9
Súly (kg/m) 0,64
Ajánlatkérés
1511125
Termék neve LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Belső átmérő (mm) 51
Külső átmérő (mm) 61
Üzemi nyomás (bar) 10
Repesztési nyomás (bar) 30
Hajlítási sugár (mm) 102
Tekercsméret (m) 61
Vákuum (bar) -0,9
Súly (kg/m) 0,82
Ajánlatkérés
1511126
Termék neve LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Belső átmérő (mm) 63
Külső átmérő (mm) 75
Üzemi nyomás (bar) 10
Repesztési nyomás (bar) 30
Hajlítási sugár (mm) 126
Tekercsméret (m) 61
Vákuum (bar) -0,9
Súly (kg/m) 1,26
Ajánlatkérés
1511127
Termék neve LACTERUS MILK TANKER Gumitömlő
Belső átmérő (mm) 76
Külső átmérő (mm) 88
Üzemi nyomás (bar) 10
Repesztési nyomás (bar) 30
Hajlítási sugár (mm) 228
Tekercsméret (m) 61
Vákuum (bar) -0,9
Súly (kg/m) 1,63
Ajánlatkérés

Kérje szerelvényekkel, készre szerelve a tömlőt!

VÁLASSZON TÖMLŐT

VÁLASSZON TÖMLŐT

Válassza ki a tömlőt a kívánt méretben a lenti táblázatból!

KÉRJE KÉSZRE SZERELVE

KÉRJE KÉSZRE SZERELVE

Az ajánlatkérés során adja meg a tömlő hosszát és jelölje be, hogy szerelve kéri a tömlőt!

SEGÍTÜNK SZERELVÉNYT VÁLASZTANI

SEGÍTÜNK SZERELVÉNYT VÁLASZTANI

Felvesszük önnel a kapcsolatot a követelmények egyeztetéséhez, a megfelelő szerelvények kiválasztásához!

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékkategóriák

Műanyag tömlők

Egyrétegű műanyag tömlők kis nyomásra, vagy textillel, fémhálóval erősített többrétegű műanyag tömlők közepes nyomást igénylő feladatokra, például az élelmiszeripar, a vegyipar, illetve a légkezelés területére.

Kopásálló tömlők

Kopásálló gumiból készült tömlők, szilárd, koptató és abrazív közegek szállítására. Nyomó és szívó-nyomó tömlőink alkalmasak a legkülönfélébb közegekre, mint pl.: homok, kavics, cement, mészpor, granulátumok, porok, beton, zagy, habarcs vagy takarmány továbbítására.

Vegyszerálló tömlők

Vegyszertömlőink alkalmasak minden poláris oldószerhez és vegyi anyaghoz, például alkoholhoz, aldehidekhez, ketonokhoz, savakhoz és lúgokhoz. A tömlők belső rétege lehet EPDM, UPE, szilikon vagy PTFE. Nyomó és szívó-nyomó kivitelekben. Egyedileg csatlakozókkal szerelve is szállítjuk tömlőinket, melyhez műbizonylatot és nyomáspróba jegyzőkönyvet biztosítunk igény szerint.

Kompozit tömlők

Elérhető igény szerint külső illetve belső acélspirállal szerelve, mely készülhet, szén-, galvanizált vagy rozsdamentes acélból. Minden egyes szerelt kompozit tömlő nyomáspróbázva, egyedi nyomonkövetési számmal ellátva és műbizonylattal kerül leszállításra.

Forróvíz és gőztömlők

Forróvíz tömlők széles méret és színválasztékban. A tömlővezetékek a különböző színeknek köszönhetően könnyen megkülönböztethetőek, akár felhasználásuk, vagy a szállított közeg hőmérséklete alapján. Kínálatunkban szerepelnek alacsony és nagynyomású forróvíz tömlők élelmiszeripari minőségben is.

Élelmiszeripari tömlők

Az általunk forgalmazott élelmiszeripari tömlők EU 10/2011 és/vagy FDA minősítéssel rendelkeznek. Alapanyagtól függően tejtermékek, savak, lúgok, alkoholok, növényi vagy állati zsírok, élelmiszeripari porok és granulátumok szállítására alkalmasak, a vonatkozó higiéniai előírásoknak megfelelően.

Üzemanyag- és olajtömlők

Olajtömlőink alkalmasak ásványi olaj és egyéb aromás szénhidrogének illetve üzemanyagok szállítására. Kiviteltől függően használhatóak nyomó vagy szívó-nyomó tömlőként, kívül hullámos, extrém flexibilis verzióban is. Tartályok és tartályautók töltésére és lefejtésére, illetve egyéb ipari felhasználásra.

Fémtömlők

A hullámos falú nemesacél – AISI 316L – fémtömlők nemesacél – AISI 304 – szövetborítással folyékony és gáz halmazállapotú közegek szállítására alkalmasak. A nemesacél, kopás- és hőálló kapcsos tömlő magas hőmérsékletű közeg, mint például hamu, forró porok és granulátumok szállítására szolgál.

Többfunkciós és víztömlők

Műanyag és gumi alapanyagú víztömlőket és nyomótömlőket kínálunk alacsony és közepes nyomású rendszerekhez. Akár kezelt vízre, hűtővízre, oldószeres vagy szennyezett vízre is. Szívó- és nyomó tömlőink az ipar számos területén használhatóak, melyekhez széles választékban raktárkészletről kínálunk tömlőcsatlakozókat.

Teflontömlők (PTFE)

Az extrudált PTFE, azaz Teflon tömlők tapadásmentes felülettel és alacsony súrlódási tényezővel rendelkeznek. Olaj- és víztaszító tulajdonságának köszönhetően a teflontömlők tisztítása könnyebb és alaposabb. Élelmiszeripari és gyógyszeripari szabványoknak is megfelelő (FDA, USP) verziókban is elérhető.

Ventillációs és elszívó tömlők

Könnyített, vékony falú elszívó tömlőket kínálunk levegő, poros levegő, vegyi gázok és gőzök illetve kipufogógáz elszívására, akár extrém hőmérsékleten is. Elszívótömlőink elérhetőek vegyszerálló, lángálló, antisztatikus vagy élelmiszeripari kivitelekben is. Készítünk tömlőket PVC, neoprén, kopásálló műanyag, poliuretán, gumi és szilikon nyersanyagból is.

Laposra feltekerhető tömlők

A laposra feltekerhető tömlők kis súlyuknak és kevés helyigényüknek köszönhetően közkedveltek a mezőgazdaságban és egyéb ipari felhasználási területeken. Alkalmasak víz, szennyvíz, olajos vagy vegyszeres víz szállítására, akár nagy igénybevétel mellett. Raktárról kínálunk tömlőinkhez csatlakozókat.

Levegő tömlők

Az általunk forgalmazott levegő tömlők, préslégtömlők és kompresszor tömlők műanyag és gumi alapanyagúak, melyek felhasználhatók alacsony és közepes nyomású levegős rendszerekben. Tömlőinkben szöveterősítés biztosítja a nyomásállóságot. Levegő tömlőink között megtalálható olajálló, kopásálló és vegyszerálló kivitel is.

Gyógyszeripari tömlők

Az EN 12115 szabvány szerint tervezett szívó- és szállítótömlő élelmiszerekhez, kozmetikai és gyógyszeripari termékekhez, vegyszerekhez és oldószerekhez, a vegyipar, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar és a kozmetikai ipar számára kínál megoldást.

Visszahívást kérek

Segítünk választani

Amennyiben bizonytalan a döntésében, vagy ipari tömlőkkel kapcsolatosan támogatásra van szüksége, adja meg adatait, és munkaidőben visszahívjuk.

Adatok

    Kapcsolat

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.