Cégünkről

Cégünkről

Bemutatkozik az Izoflex

Az IZOFLEX Tömlők és Csatlakozók Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt az ipari tömlők területén, legyen szó szaktanácsadásról, tervezésről, szerelvényezésről vagy bevizsgálásról.

2018-ban azzal a céllal alapítottuk cégünket, hogy a magyar és a környező országok ipari tömlő piacának meghatározó szereplőjévé váljunk. Alapítóink tapasztalata a gyártókkal, valamint beszállítókkal való kapcsolattartásból ered, amely során széleskörű műszaki tudást sajátítottak el. Erős nemzetközi kapcsolatainkra támaszkodva lépést tartunk az iparág legújabb trendjeivel, és arra törekszünk, hogy a legtartósabb megoldásokat a magyar piacon is meghonosítsuk.

A tudásunkra és tapasztalatunkra alapozva hoztuk létre vállalkozásunkat, azzal a céllal, hogy a szolgáltatások terén magas hozzáadott értéket kínáljunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos és minőségi kiszolgálásra, valamint a vevői igényeknek pontosan megfelelő termékek kiválasztására. Az átalunk forgalmazott tömlőket egyedi igények szerint, szerelvényezve szállítjuk a legkülönbözőbb iparágak számára.

Minőségi, ipari alkalmazásra tervezett tömlőinkhez segítőkész szakembereink nyújtanak kiegészítő szolgáltatásokat és szaktanácsadást, az ideális megoldás megtalálása érdekében.

Vállalati értékeink

Teljeskörű szolgáltatás

Minőségi tömlőket igény szerint csatlakozóval ellátva, nyomáspróbázva, műbizonylattal szállítjuk, valamint szaktanácsadást is biztosítunk.

Teljeskörű szolgáltatás

Személyre szabott megoldás

Az általunk forgalmazott tömlőket egyedi méretezéssel és felszereltséggel, beszerelésre kész állapotban szállítjuk ügyfeleinknek.

Személyre szabott megoldás

Precízitás

Egyedi tömlőtervezés során minden részletre kiterjedően konzultálunk az ügyféllel, hogy megtaláljuk az ideális megoldást.

Precízitás

Szakértelem

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapatunk elkötelezett a pontos és minőségi szolgáltatás biztosítása iránt.

Szakértelem

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.